• Az Ön kosara üres!

HOGYAN VÁSÁROLJAK

Vásárlás menete

  • A vásárlás megkezdése előtt célszerű elvégezni a regisztrációt, illetve bejelentkezni a webáruházba.
  • A bejelentkezést követően töltse ki számlázási és szállítási adatait! Kérjük valós e-mail címet és telefonszámot adjon meg, mert szükség esetén ezeken az elérhetőségeken tudunk Önnel kapcsolatba lépni.
  • A termékek egyszerűbb keresése végett használja a szűrési lehetőségeket és a rendezési szempontokat.
  • A termék részletes adatainak a megtekintéséhez kattintson a termékre. Az adatlapon lévő képre kattintva a termék képe nagyobb méretben is megjeleníthető.
  • A termék adatlapjánál lévő kosár mezőbe tudja beírni a megrendelni kívánt termék mennyiségét, majd a Kosár ikonra kattintva a kosárba tudja helyezni.
  • Az Ön kosarában lévő termékeket a képernyő jobb tetején található Kosár nevű gombra kattintva tudja ellenőrizni, illetve módosítani a kosár tartalmát.
  • Amennyiben befejezte a termékek kiválasztását, úgy a Kosár gombra kattintva tudja ellenőrizni és módosítani a számlázási és a szállítási címet. A számlázási adatok megadását követően kiválaszthatja az átvételi - szállítási módot, majd ezt követően a fizetési módot. 

Előreutalásos fizetés esetén, a megrendelést követően kollégáink elkészítik az Ön számláját, amit a megadott e-mail címre küldünk el. A számla bruttó végösszegét a számlán megadott bankszámla számra kérjük átutalni! A csomagot csak a számla ellenértékének kiegyenlítését követően tudjuk elküldeni, amennyiben bankszámlánkon megjelenik a számla teljes végösszege, azaz a megrendelést kizárólag a vételár beérkezését követően teljesítjük.

Az áru átvételével egyidejűleg történő fizetés esetén az áruk ellenértékét a Szolgáltató helyett és nevében a kiszállító futár veszi át készpénzben. Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg átvételkor történő fizetéssel a terméket, amennyiben annak díját a futárnak az átvételkor készpénzben ki tudja fizetni! Amennyiben az áru ellenértékét a Vásárló a futárnak nem fizeti ki, a kiszállítás sikertelennek minősül.

A megrendelés feladásakor fontos hogy valós e-mail címet és telefonszámot adjon meg, mert szükség esetén ezeken az elérhetőségeken tudunk Önnel kapcsolatba lépni.

Amennyiben nem tudjuk Önt elérni a rendelését automatikusan törölni fogjuk.

Megrendeléséről e-mailen küldünk visszaigazolást.

A rendelését igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elküldeni! Probléma esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségeken.

Amennyiben kérdései lennének vagy módosítaná rendelését, úgy hívja ügyfél szolgálatunkat a +3624403074 telefonon vagy írjon levelet a info@teherautofelszereles.hu vagy a muutkisteher@gmail.com címre.

Telefonos ügyfél szolgálatunk hétfőtől péntekig 8:00-tól 16:00-ig, szombaton 9:00-13:00-ig érhető el a +3624403074-es telefonszámon.